Våre leverandører

Tyromont

Lokalisert i Østerike, Tyromont selger utstyr for skipatruljer, fjellredning, luftredning, høyderedning og annet.

SSCOR

SSCOR er en produsent av medisinske apparater designet for å hjelpe helsepersonell til å rydde pasientens luftvei. SSCOR er en familieeid bedrift og har siden 1980 produsert produkter av høy kvalitet i California, USA

Cascade Rescue

Cascade Rescue Company produserer høyeste kvalitet, mest holdbare, pålitelige og teknologisk avanserte redningsutstyr for de som risikerer livet for å redde andre (både militært og offentlige etater).

Stollenwerk

Stollenwerk tilbyr utvalget av transport- og lagringsløsninger for beredskapstjenester. Fra begynnelsen er Stollenwerk-produktene sentrert på ergonomi, brukervennlighet og robusthet.

X-Collar

X-Collar er laget av en gruppe nødhjelpspersonell som identifiserte mangler i konvensjonelle C-krager. I 2005 utviklet de verdens første cervical splinting system spesielt utviklet for bruk innen sykehuset.

Vakuform

VAKUFORM-produkter er en unik kombinasjon av vakuumteknologi med svært tilpassbar og hudvennlig neopren materiale. Gjennom dette er de i stand til å garantere en optimal tilpasning fri for brett av materialet også til ekstreme kroppsfasonger.

Kohlbrat & Bunz

For å produsere redningssystemer som fungerer perfekt under ekstreme forhold, utvikles Kohlbrat & Bunz produkter alltid i nært samarbeid med brukerne. Bare den enestående kvaliteten på materialene og designet gjør det mulig for produktene å fungere perfekt under de mest ekstreme bruksforholdene.

TT 2000

En del av Kohlbrat & Bunz. Ergonomiske bærebånd for pakkedyr.

RollUP

En del av Kohlbrat & Bunz. Den optimale løsningen for redning fra begrensede rom, høyder, dybder og horisontal berging.